16 Ağustos 2013 Cuma

Lucy Fry'ın Lissa Dragomir için En Uygun İsim olması için 5 Neden


Şimdi ki Vampir Akademisi film oyuncu kadromuzun çok önemli incelemesinin üçüncü ve son bölümü (oyuncu kadrosunun geri kalan kısmı da belli olduğunda tekrar inceleyeceğiz). Zoey Deutch'u Rose Hathaway rolünde, Danila Kozlovsky'i de Dimitri Belikov rolünde kutladık - şimdi, Lucy Fry'ı, Moroi dünyasının her hareketini izlediği işkence görmüş prenses rolünde inceleyelim.


1. Avustralya'nın Gururu!
Vampir Akademisi'nin en büyük fan üslerinin Lucy tarafından temsil edildiğine daha çok heyecanlanamazdık! Evet bu doğru, Avustralyalılar, biz kendimizi seviyoruz Richelle Mead ve onun mükemmel serisi burada çok satanlarda ve film sinemalara geldiğinde Lucy'nin rolü bize daha çok Avustralyalı gururu gösterişi katacak.
2. Ruhani Avustralyalı.
Tekrar bu Avustralyalı faktörü üzerinde durmak yok ama biz bu ruhani, zarif, neredeyse muhteşem aktristler üzerinde durmakta uzmanlaşmış görünüyoruz. Nicole Kidman, Naomi Watts, Mia Wasikowska, Cate Blanchett'i düşünün - Onlar, bizim Dragomir prensesimizin içinde büyüdüğü çivi ruhu gibi henüz çelimsiz kombinasyonlara sahipler.

3. Sevmeyenler Sevmemeye Devam Edeceklerdir.
Rol dağıtımı duyuruları katı bir cevapla karşılaşmıştı ama tabi ki de, muhalifler de konuşmuştu. Mükemmel olanı ise, Lissa'nın Vampir Akademisi dünyasıyla yüzleştiği süreçin neredeyse aynısı olması. Eleştirmenler ona sürekli onun bunu yapamayacağını, onun bu rol için doğru olmadığını söylüyorlar ve herkes bunun hakkında konuşuyor. Lucy'nin filme kullanması için hazır birçok duygusu var. Bunu ortaya çıkarabilir.

4. Bilinmeyen.
Neredeyse Danila kadar, Lucy Amerikan izleyiciler için tam bir tanınmamış kişi. Avustralya'da televizyon şovlarında desteklenen rollerle görüldü fakat öyle olsa bile çok önemli bir rolde hiç yer almadı (şimdiye kadar!).

5. Anlık Tepki.
Zoey'in tepkisi harikayken, biz Lucy'nin Lissa rolünü elde ettiğindeki tepkisini ÇOK ÇOK ÇOK sevdik! Hatta, çoğu fan bunun onlara en büyük Lissa heyecanı verdiği fotoğraf olduğunu düşünüyor ve katılıyoruz, Lucy'nin doğal tatlılığı ve çekiciliği büyük ekranda. :
http://2.bp.blogspot.com/-UuZBSbrlrgw/URc1tnETN0I/AAAAAAAAC3s/KEDiOjcxfSY/s1600/Lucy+Fry+Reaction.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder