2 Kasım 2013 Cumartesi

Hypable, Vampir Akademisi Setinde!

Yapımcılar, eşit ölçüde, kişilerin hayranlarına yanıt vereceği şekilde karakterlerini oynayacağabilecek insanları seçti. Oyuncular arasındaki doğru kimyayı bulmak oldukça zahmetli oldu ve bu, seçmeler süresinde yolu kapatan engel oldu.Bağımsız seçmelerde bir çok etkileyici şeyler olmasına rağmen, konu diğer oyuncular ile karşılıklı etkileşime/ilişkiye geldiğinde, yapım ekibi gerçekten de pek memnun değildi.Örneğin, hem Rose hem de Dimitri ile iyi bir kimyaya sahip olan Lissa Dragomir'i canlandıracak birisini bulmak bilhassa zordu.

Komik gerçek: Lucy Fry(Lissa Dragomir), seçmelerdeki son kişiydi ve biter bitmez, rol ona teklif edildi.

Sonunda, çekimler arasında Lucy Fry'ı bir kaç dakikalığına yakaladık. Lucy yaşadığı deneyimden dolayı şaşkın olduğu ve filme dahil olabilmeyi başarmış olmanın verdiği kalıcı şoku geçirdiği görülüyor.

Lucy, seçmeler sırasında, istediği kadar iyi değildi. O profesyonel bantıyla birlikte, asıl normal aksanını yolladı, fakat hiçbir şey duymadı. Ama yine de vazgeçmek yerine, İngiliz aksanı deneyerek çektiği yeni bir bantını gönderdi. Günler sonra, bir telefon geldi ve rol, ona teklif edildi. 

Richelle, Lucy’nin en büyük ilham kaynağı olmuş ve yazara, karakteri Lissa ile ilgili sayısız sorarak onu bunaltmış. Ve, kitapta mümkün olabildikçe çok ilham almaya çalışarak karakterine çalışmış. Yine de, bize yeşil lenslerle pek arası olmadığını söyledi.

Kast ile ilgili olarak, Richelle kast ekibinin oyuncular arasında fevkalade kimyayı sağlamak için zaman ayırmasından memnun olduğunu belirtiyor. Özellikle, “Zoey(Rose) ve Lucy(Lissa) arasındaki kimya, çok iyi yakalanmış.” Yapılan bu iyi kararları görünce, bize, bu işin üzerindeki kontrolünden vazgeçerek büyük risk aldığını, ama şimdi bunu yaptığı için memnun olduğunu söylüyor.






Çeviri: fry's
Kaynak: hypable.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder